Partners van de BeachBrancheBarbecue

De BeachBrancheBarbecue is onmogelijk zonder medewerking van enthousiaste partners. We hebben een mooie selectie bedrijven bereid gevonden om deze BeachBrancheBarbecue hun mogelijkheden en diensen te laten zien.

deRegistratiebalie

deRegistratiebalie is gespecialiseerd in het gehele uitnodigingstraject van evenementen. Wij denken mee en werken niet met standaard oplossingen, maar hebben voor elk evenement de oplossing op maat. Dit zorgt ervoor dat wij altijd aansluiten op de visie van de organisatie. ook voor de BeacheBrancheBarbecue is deRegistratiebalie partner van de EventBranche. Uitnodigen, bestellen, factureren, registreren en ontvangst op de BBBQ deRegistratiebalie verzorgt het hele traject.


Kronenburg Promotie & Begeleiding sinds 1991

Een sprankelende Host of Hostess voor uw event, een ervaren Teamleider, een elegant Hospitality Model, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist of een fris & enthousiast Promotieteam? Gekleed in een zakelijk formeel uniform of hippe outfit? Kronenburg heeft het! Hierbij staat het veelzijdige karakter van ons bestand, van 1.250 zorgvuldig geselecteerde dames en heren, en onze professionele werkwijze, garant voor een optimale match.


Strandclub WIJ

Als er iets is wat Den Haag onderscheidt van zo’n beetje iedere andere stad ter wereld, is het natuurlijk het strand. Want waar vind je nu de combinatie tussen een wereldstad en de magische aantrekkingskracht van de zee? Precies! Den Haag is trots op het strand en alles daaromheen.Strandclub WIJ is sinds mensenheugenis de hotspot van Scheveningen. Een sophisticated beachclub die het begrip ‘strandtent’ een volledig nieuwe dimensie heeft gegeven. Waar kids natuurlijk welkom zijn, maar waar ook tot in de kleine uurtjes meer dan legendarische feestjes worden gegeven.Van de altijd uitverkochte WIJ-feesten tot de meest romantische beachwedding of spectaculaire bedrijfsfeesten. Strandclub WIJ regelt het allemaal. En dankzij de enorme ervaring op dit gebied, is praktisch alles mogelijk.
Wat het strand is voor Den Haag, is Strandclub WIJ voor Scheveningen. Of je nu komt voor een drankje op het ruime en zonovergoten terras, uitgebreid wilt dineren of liever onderuitzakt op een bedje met een cocktail in de hand; Strandclub WIJ is the place to be. Onder het motto ‘Minder Ik, Meer WIJ’ maakt deze strandclub de zomer ieder jaar weer een stukje mooier...


AT Bookings
Wie zijn wij
AT Bookings helpt nationale en internationale artiesten, personalities en social influencers bij het ontwikkelen van hun (live-)carrière. Ons team van professionele boekingsagenten koppelt ze op een enthousiaste en persoonlijke wijze aan klanten, merken en publiek binnen ons omvangrijke netwerk.
Unieke samenwerking
Cloud 9 en Anna Agency zijn partner in AT Bookings; een unieke samenwerking in de muziekindustrie. Drie gerenommeerde partijen - elk met hun eigen specialisme - bundelen hun kennis, kracht en kunde. Ook dit typeert de stevige positie van AT Bookings op de nationale en internationale markt.

Onze nationale en internationale artiesten, personalities en social influencers zijn te vinden via http://www.atbookings.com.


All Season Sports

Hoe wij werken
Een succesvol evenement valt of staat bij een grondige en professionele voorbereiding. Wij inventariseren de wensen en doelstellingen van de klant. Daaruit volgt een offerte op maat die creatief en vernieuwend is. Jarenlange ervaring levert altijd een activiteit op die als gegoten zit.

Specialisatie

All Season Sports is gespecialiseerd in het verhogen van de motivatie tussen mensen, de betrokkenheid met het bedrijf én de communicatie daarbinnen. Onze activiteiten zijn niet per se sportief. Wel zijn ze actief en niet-alledaags. 

De Keuze
All Season Sports heeft als motto: Alles mag, niets moet. Dat komt terug in een onbegrensd aanbod van evenementen. Wij maken het zó uitdagend, actief en aantrekkelijk als de klant dat wenst. Dat garandeert een dag-om-nooit-te-vergeten én leent zich voor kennismaking, verrassing, integratie, communicatie, motivatie of beloning. Samenwerking en teambuilding zijn doelstellingen die vaak in het programma verwerkt zijn.


Flitz Events

Wil je een cultureel, spannend bedrijfsuitje, vrijgezellen, personeel uitje of dagje uit? Dan zit je goed bij Flitz-events. Wij organiseren het perfecte uitje voor jou!

Flitz-events is gespecialiseerd in bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en op locatie.

Flitz-events is gespecialiseerd in het verzorgen en organiseren van evenementen op verschillende locaties. Met als achtergrond een afgeronde sportopleiding (HALO) en jarenlange ervaring in het organiseren van sportieve activiteiten is Flitz-events ontstaan. In samenwerking met verschillende strandpaviljoen is het mogelijk om een geheel verzorgde dag volledig op jouw wensen te creëren, waarbij je zelf het dagprogramma met verschillende activiteiten bepaalt. Wij bieden voor iedere tijd van het jaar het perfecte uitje aan. De evenementen zijn toegankelijk voor iedereen; jong en oud, sportief of niet-sportief. Aarzel niet en check snel de site!


HAAGEVENTS

HAAGEVENTS is specialist op het gebied van signage en aankleding van elk type evenement. Wij verzorgen alles van bewegwijzering tot podiumdoek, van banner tot frame, alles op maat gemaakt. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ons specialistische team verzorgt het gehele traject van vormgeving tot printen op elk gewenst materiaal. Daarnaast verzorgen wij ook de montage op de plek van uw keuze.

Voor verscheidene festivals verzorgen wij de op- en afbouw, duidelijke routing en de sfeervolle aankleding middels o.a. hekwerkdoeken, podium-backdrops, (geluids-)doek in PA torens en toegangspoorten. En voor diverse bedrijven de bestickering van etalages, de gevelreclame, routing en banieren. Daarnaast kan onze ervaren HAAGEVENTS crew worden ingezet voor de op- en afbouw van uw event.


Clickshots

Hoe doeltreffend kan een beeld zijn? Een schitterende foto zegt immers meer dan 1000 woorden! Of het nu gaat om merkbeleving, uw boodschap of een treffende registratie, Clickshots brengt sfeer en emotie kleurrijk in beeld.


Crowd Support

Crowd Support is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging en crowd management services. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een focus op evenementenveiligheid welke in balans is met onze visie op hostmanship. Als toonaangevende organisatie zetten wij onze kennis en ervaring maximaal in voor het ondersteunen en ontzorgen van u als organisator.


Van der Maarel Sfeermeesters

Van der Maarel Sfeermeesters is uw creatieve partner sinds 1953 voor de totaalstyling van uw evenement.
Van congressen, relatiemeetings, productpresentaties, publieke evenementen tot bruiloften en privé feesten;
Wij weten uw wensen te vertalen naar de juiste sfeerbeleving. Van der Maarel is gespecialiseerd in de creatie en realisatie van eigentijdse,
innovatieve stylingconcepten. Door de creatieve combinatie van onze vijf productgroepen kunnen wij iedere locatie transformeren in een integrale sfeersetting.
Als ware Sfeermeesters!


Skanna Horeca Uitzendbureau

Skanna Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden van de beste horecamedewerkers. Profiteer van kwaliteit tegen een scherp tarief en maximale vrijheid. Het Skanna team staat dag en nacht voor u klaar met een zorgvuldig opgebouwd bestand van betrouwbare horecamedewerkers. Het hoge kwaliteits- en gastvrijheid niveau van medewerkers wordt gegarandeerd door een strikte selectieprocedure en continue horecatrainingen.


Audio Invite
Audio Invite: de nieuwe manier van uitnodigen. Audio Invite mixt je boodschap, stem en muziek en tovert deze van een gesproken uitnodiging om tot een parel van een audio Invite. Aangenaam om te beluisteren, verrassend om te krijgen. Audio Invite verzorgt dit hele traject full service: ze komen met een mobiele studio bij u langs, mixen de invite in hun professionele studio en verspreiden uw bericht via hun eigen server. Audio Invite: voor een uitnodiging die klinkt!

C360 Interactive Panoramas

Het gevoel van 'er zijn'.
Een interactief panorama is een uniek beeld waarin de kijker letterlijk 360 graden om zich heen en 180 omhoog en omlaag kan kijken. Het geeft het gevoel van 'er zijn', omdat de kijker in het midden staat van de afgebeelde ruimte of situatie.
Publiceer de panorama's op uw site, in uw Facebook wall en ze zijn eenvoudig 'mee te nemen op uw iPad en/of iPhone.


All4Events

De verschillende disciplines van ALL4Events hebben ieder hun eigen specialisme en vergemakkelijken hiermee het takenpakket van een organisator. Vanaf nu 1 adres voor verschillende diensten en services voor evenementen!.
All4Events staat samen voor meer dan 100 jaar professionele ervaring in de facilitaire ondersteuning van evenementen. De verschillende disciplines vullen elkaar aan en versterken elkaar, ieder vanuit zijn eigen expertise. Voor allen staan een persoonlijke benadering, kwaliteit, maatwerk en korte lijnen met de klant centraal.


Hotel Mimosa

Hotel Mimosa is een kleinschalig hotel aan de rand van het centrum van Scheveningen.
De locatie is uniek; ons hotel ligt direct op loopafstand van het strand en de boulevard.
Het AFAS Circustheater ligt om de hoek van ons hotel, dus ideaal om een nachtje te verblijven.

Bij het personeel staat service met een glimlach hoog in het vaandel.
Wij geven u de beste service en zullen aan al uw verwachtingen voldoen.


Klap b.v.

Klap b.v., Makelaars in Verzekeringen sinds 1854, adviseert al vele jaren bedrijven actief in de evenementenbranche (leveranciers, evenementenbureaus, opdrachtgevers). Het voordeel van onze jarenlange ervaring in de evenementen is dat we ook veel ervaring hebben opgedaan in het schadetraject. Alle soorten schades (zoals aansprakelijkheid, ongevallen, onkosten, non-appearance, slechtweer) hebben we voorbij zien komen. Hiervoor hebben we een goed schadetraject ontwikkeld met vaste experts. We zijn o.a. lid van de VvEM en partner van het GvE, FEP en MPL alsmede preferred supplier voor verzekeringen voor de IDEA-bureaus. Mede door deze samenwerkingen kunnen wij onze kennis van deze markt verder versterken en hiermee onze klanten nog beter van dienst zijn. Afgelopen tijd hebben we onder andere verzekerd: Symphonica in Rosso, Hiswa te Water, Koningsvaart, Mysteryland, KLM Open, Gay Pride, Sensation.


Kiikevents

Iedereen heeft wel eens op een schommel gezeten en geprobeerd zo hoog mogelijk te schommelen. Een heerlijk gevoel die zwaai. Sommigen hebben misschien zelfs het idee gehad om helemaal over de kop te gaan?
Dat is vanaf nu mogelijk!


MailCampaigns

MailCampaigns is een flexibele en gebruiksvriendelijke e-mail marketing oplossing.
Maak, verstuur en rapporteer je email campagnes in no time!


Rent A Bob

Rent A Bob levert (last minute) een chauffeur die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. U bestelt een chauffeur via de app, per telefoon of via www.rentabob.nl en de chauffeur arriveert op het afgesproken tijdstip bij uw locatie. U overhandigt de sleutels aan de chauffeur en u kunt direct samen op weg. Na aankomst op de eindbestemming stapt de chauffeur in de auto bij zijn collega van Rent A Bob en rijden zij naar de volgende cliënt. U bent verantwoord thuis gekomen en de volgende dag kunt u direct met de auto op weg.


Sharingbox

Sharingbox is een marketing tool die het maken van een foto als excuus gebruikt om gegevens te verzamelen. We brengen data met een glimlach! Met sharingbox weten wij de merk visibiliteit te verhogen op events en sociale netwerken. Door het maken, versturen, delen en printen van een foto helpen we merken om dichterbij hun doelgroep te komen en contact met hen te behouden. Verder is het gewoon zo dat mensen het erg leuk om een foto te maken op een leuk moment en deze ook nog eens direct uitgeprint te krijgen als tastbare herinnering.


Sligro

Van het merk Fonteneau de XXL Barbeque oesters , deze extra grote oesters worden speciaal geselecteerd op hun maat en zijn vol van vlees.Deze oesters worden bereid op de barbeque en warm gegeten.In combinatie met zilte zee groenten en Aziatische dressings en waar genot voor de oester liefhebber. Deze extra grote Fines de Claires worden 30 dagen verwaterd in speciale vijvers ( Claires ) na het uit zee halen.In deze claires krijgen de ruimte om tot grote formaat te komen en hun specifieke smaak te ontwikkelen.