Strandclub WIJ


locatie

Als er iets is wat Den Haag onderscheidt van zo’n beetje iedere andere stad ter wereld, is het natuurlijk het strand. Want waar vind je nu de combinatie tussen een wereldstad en de magische aantrekkingskracht van de zee? Precies! Den Haag is trots op het strand en alles daaromheen.

Strandclub WIJ is sinds mensenheugenis de hotspot van Scheveningen. Een sophisticated beachclub die het begrip ‘strandtent’ een volledig nieuwe dimensie heeft gegeven. Waar kids natuurlijk welkom zijn, maar waar ook tot in de kleine uurtjes meer dan legendarische feestjes worden gegeven.

Van de altijd uitverkochte WIJ-feesten tot de meest romantische beachwedding of spectaculaire bedrijfsfeesten. Strandclub WIJ regelt het allemaal. En dankzij de enorme ervaring op dit gebied, is praktisch alles mogelijk.

Wat het strand is voor Den Haag, is Strandclub WIJ voor Scheveningen.

Of je nu komt voor een drankje op het ruime en zonovergoten terras, uitgebreid wilt dineren of liever onderuitgezakt op een bedje met een cocktail in de hand; Strandclub WIJ is the place to be. Onder het motto ‘Minder Ik, Meer WIJ’ maakt deze strandclub de zomer ieder jaar weer een stukje mooier...

Start
Beach Branche BBQ 2017

Dagen - Uren - Minuten