Entertainment

Van Dik Hout

Van Dik Hout
Al twintig jaar staat Van Dik Hout aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden zij met de hitsingle ‘Stil in Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Vele albums en prijzen later blijkt Van Dik Hout nog altijd onverminderd populair met hun stevige, Nederlandstalige rocksongs. In 2015 vierden zij nog hun 20-jarig jubileum in Paradiso.

Soort garantie...
Tijdens de #BBBQ17 is Van Dik Hout natuurlijk een garantie voor feest, meezingers en een heerlijk sfeertje! Sjoerd Weikamp van organisator EventBranche.nl roept iedereen op om te komen: 'Eigenlijk is het heel simpel: ieder bedrijf in de eventbranche, organisatoren én opdrachtgevers, krijgen een soort garantie: ga met het hele team naar de #BBBQ17 en je boekt op de meest eenvoudige manier, het meest spraakmakende uitje met je team. Samen met honderden collega's feest vieren op het strand, volleyballen, goed entertainment, eten en drinken...Tot dan!'

Boris en LIVE band
Boris kan nu al terugkijken op een schitterende carrière. Zijn debuutsingle snelde in 2003 naar nummer 1 van de Top 40 en de toon was gezet. De vier studioalbums die de popzanger sindsdien uitbracht, eindigden hoog in de charts in binnen- en buitenland. Hij werkte met supersterren als Angie Stone en John Legend, maar ook de nieuwe generatie pop/dance artiesten klopt graag aan bij Bo. Maja Jane Coles, Chase & Status en The Chainsmokers zijn slechts enkele namen waar Bo mee samenwerkt. Boris tourde met zijn band door heel Europa, verkocht de grootste zalen van Nederland uit en schitterde op internationale grote podia.

Toen Boris een tijd in Engeland ging wonen om zijn creatieve grenzen te verleggen, bracht hij zijn vierde album Gold uit op het Britste label Decca Records (Universal) - waarvan de eerste single She's On Fire een onstuitbare radiohit werd. Na de première op BBC 1 in het programma van Zane Lowe ging het hard. Een ware sensatie, en dat voor de song die Boris, zéér geïnspireerd, binnen een half uur schreef. De anders zo chauvinistische Britten vonden de kersverse immigrant een "modern day soul sensation" en noemden de getalenteerde Nederlander in één adem met eigen soulvolle vocalisten als Adele, Jamie Lidell en Amy Winehouse. Zijn tweede single 'The Addict', waarvan de clip gelaunched werd op Billboard kreeg lovende kritieken van onder andere David Foster en Ryan Seacrest. Geen wonder dat het album de Engelse charts binnenstormde, met als gevolg dat de deur naar Europa wagenwijd openstond. Er volgde een mooie tour waarbij landen als Engeland, Duitsland, Italië en Polen volgenden. Ook in Nederland kwam het album tot nummer 4 in de album top 100. Van het album Gold werd ook een EP uitgebracht in Amerika.

De zanger is er blij mee maar verheugt zich vooral op de dingen die komen gaan. Zoals zijn nieuwe EP, die uitgebracht gaat worden op zijn eigen label. De EP bevat liedjes die rechtstreeks uit Boris' hart komen; persoonlijke verhalen die precies vertellen waar Boris op dit moment doorheen gaat. Een ontboezemingen van een eerlijke artiest, die zijn hele ziel en zaligheid in zijn songs én zijn zang legt.


Boris Smith

Boris Smith debuteert in 2009 als Beauriche op het platenlabel Revealed (Hardwell); een droomstart die direct wordt opgepikt door top DJ’s Hardwell & Tiesto en clubs als de fameuze Ushuaia op Ibiza, waar hij een graag gezien gast is. Vanaf 2016, na een zeer intensieve tijd in de studio, lanceert hij Boris Smith en krijgt direct support van internationale grootheden als Martin Solveig, Bob Sinclar and Erick Morillo. Catchy, fris, groovy, dansbaar; dat is de kern van de eigen muziek en LIVE set van Boris.

Luister naar de muziek van Boris Smith:
https://soundcloud.com/borissmithnl/sets/goodluck-ive-been-thinking-1
Met ROOG: https://soundcloud.com/vibecollectivemusic/commandmentsoflove
https://soundcloud.com/borissmithnl

 


DJ ROOG ft Mavis
ROOG staat al meer dan 20 jaar aan de top van de Dance industrie. Hij is als de Nederlandse “godfather of house” verantwoordelijk voor een gemiddelde van 225 optredens per jaar in binnen- en buitenland. Hij werd dan ook 3 jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste Nederlandse house DJ door magazine Basic Groove, werd als populairste club DJ uitgeroepen door magazine Nieuwe Revue en was als hoogste gerankt in de Nederlandse DJ Award van 2003, 2004 en 2005. De grote doorbraak kwam in 2001, toen ROOG optrad op de mainstage van Sensation voor 40.000 mensen, live uitgezonden door Radio 538 en muziekzender TMF. ROOG werkt naast zijn solo-optredens met zijn broer Greg van Bueren in het duo Hardsoul, ROOG is daarnaast 50% van het beroemde duo Housequake samen met Erick-E.

ROOG treed samen op met zangeres Mevis Acquah die al sinds haar werd geïnspireerd door grote artiesten als The Jackson 5, Prince en Michael Jackson. Door de jaren heen heeft ze een eigen sound weten te creëren en is ze een veelzijdige kameleon geworden. Ze vindt het te gek om een Houseset neer te zetten maar kan ook erg genieten van een set met 80’s en Motown hits. Mavis kan zich alles eigen maken en weet de gevoelige snaar te raken bij het publiek.Tjindjara
De BeachBrancheBarbecue is al jaren dé plek waar AT Bookings eventprofessionals kennis laat maken met de talenten van Nederland. Voor #BBBQ17 staat weer zo'n enorm talent op de lijst: Tjindjara. 

De in Amsterdam geboren Tjindjara (Metschendorp) zong en danste al vanaf de dag dat zij kon lopen. Haar ouders hadden al snel door dat zij talent had en schreven haar in voor balletlessen en stimuleerden en motiveerden haar later om haar weg te vinden in het muziekvak en zorgden ervoor dat zij op 11-jarige leeftijd begon op de dansacademie van Lucia Marthas waar zij all round werd opgeleid en behaalde in 2012 haar diploma. In 2005 op 15-jarige leeftijd trok ze de stoute schoenen aan en deed mee aan het Junior Songfestival en behaalde een tweede plek. Na de afronding van haar opleiding aan de Hogeschool Dansacademie van Lucia Marthas rolde Tjindjara al snel de muziek- en theaterwereld in. Naast bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans, danste de knappe zangeres bij de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2013 was Ali B overdonderd door haar talent en nam haar onder zijn hoede in het TV-programma X-Factor.

Naast rollen in musicals als Dreamgirls en The Bodyguard, werkt Tjindjara aan haar eigen songs. Het zelf schrijven van tekst en muziek, net als haar grote voorbeeld Beyoncé. Over die toekomst is de nu 25-jarige entertainer heel positief. Over 5 jaar ziet zij zichzelf lekker, in zowel Nederland als in de rest van de wereld, touren met haar eigen muziek. Maar ook mooie rollen in musicals die op haar pad komen slaat ze zeker niet af en een uitstap van musical naar de film- en TV wereld als actrice is maar heel klein en ook die kans wil ze met beide handen aangrijpen.

Meester Moeilijk

DJ Meester Moeilijk trapt feestavond af!

Na een dag vol sportieve activiteiten en de uitreiking van de Beach Branche Barbecue vollebal bokaal, trapt AT Bookings de feestavond af met DJ Meester Moeilijk. Met een open karakter en een twist zorgt 'De Meester' gegarandeerd voor een 'Goed Gevoel'.

Meester Moeilijk wandelt al meer dan vijftien jaar ontwapenend glimlachend door het internationale nachtleven en de entertainmentwereld. Tijdens zijn aanwezigheid hoor je smooth disco, blije soul en house-, pop-, en populaire indie-classics. Zijn koffer vol muzikale endorfine bleek de afgelopen jaren al succesvol tijdens stijlvolle sets in Het Scheepvaartmuseum en Het Concertgebouw, maar ook in de gekte van festivals als Lowlands, Free Your Mind, Mysteryland, en Pitch. Daarnaast was Moeilijk te horen op brand-events van bijvoorbeeld Grolsch, G-Star, Rabobank, en MTV en op bijzondere locaties als Hotel Pikes op Ibiza en Club Provocateur in New York. Niet zo vreemd dus, dat Duncan ‘ID&T’ Stutterheim hem uitnodigde om te komen draaien op zijn afscheidsfeest.

Moeilijk is geen verlegen muurbloem-DJ en heeft graag een microfoon binnen handbereik.
Een rake grap, een aankondiging, een presentatie met een knipoog… Alles natuurlijk in lijn met de avond en vanuit het hypersociale instinct dat de Meester zo geliefd maakt.

 

Start
Beach Branche BBQ 2017

Dagen - Uren - Minuten