Activiteiten

BeachBranche Volleybal volleybal
Tussen 13.00 uur en 17.00 uur vindt er onder leiding van All Season Sports een volleybaltoernooi plaats op het strand. Afgelopen jaar deden er ruim 230 deelnemers in 23 verschillende teams mee!

Het is ook mogelijk om zelf teams samen te stellen. Schrijf je in met minimaal 6 personen en formeer je eigen bedrijfsteam, bedenk een leuke naam, trek opvallende kleding aan en ga trainen! Ook kan je je opgeven wanneer je alleen bent dan zorgen wij ervoor dat je in een leuk team terecht komt.

Volleyballers let op!
Zorg dat je om 13.30 uur klaar staat anders kunnen we deelname aan het volleybal toernooi NIET garanderen. Omkleden kan eventueel in het Beachstadium of bij de naastgelegen surfschool.Expeditie Robinson Deluxe verzorgd door Flitz Events

(WEGENS GROTE BELANGSTELLING HELAAS VOL!) 

expeditie Teambuilding met je voeten in het zand. Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen!

Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Expeditie Deluxe de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.

Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een team!

De spellen uit Expeditie Deluxe zijn door ons zelf ontwikkeld en dus uniek in Nederland! Wij verzekeren u dat u de dag als een hechter team en als betere vrienden zult afsluiten. En daar mag dan natuurlijk best een drankje (of twee) op gedronken worden!

Onderdelen expeditie robinson Deluxe:

Team Flag
Constrution Quist (XXL Jenga)
Shoot the Cannibal ( XXL Katapult bouwen)
Water challange ( water gooten race, hierbij wordt u niet nat)
Puzzle + mind quits ( XXL tangram, toren van hanoi, Babylon puzzle, kokosnoot toren)
Catch the shark
Mind your stap (Hindernis baan met zoals opstakels evenwichts balk, primitief vuur maken.)
Finale touwtrekken
Prijsuitreiking met een beker

Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Tijdsduur expeditie robinson:
2.5 a 3 uur

Start
Beach Branche BBQ 2017

Dagen - Uren - Minuten